Liikkuvan työn tukeminen

Primen mobiilitoiminnot tuovat Primen tärkeimmät toiminnallisuudet kätesi ulottuville, ajasta ja paikasta riippumatta. Tilastoi tapahtumat, selaile kollegoidesi ja seurakunnan tilojen kalentereita tai vastaanota Primen kautta tehdyt tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi.

MobiiliTilastointi

Liikkuvan työn tueksi kehitetyssä MobiiliPrimessä oleva palvelu, MobiiliTilastointi, antaa työntekijöille mahdollisuuden tilastoida seurakunnan tapahtumia raaliaikaisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. MobiiliTilastointi on päätelaiteriippumaton, helppokäyttöinen ja edellyttää toimiakseen ainoastaan internetyhteyden. MobiiliTilastoinnin voi ottaa käyttöön, kun käytössä on Primen ajan- ja resurssienhallinta sekä Kirkkohallituksen tilastorajapinta.

MobiiliKalenteri

MobiiliKalenteri on MobiiliPrimeen liitettävä palvelu, joka sisältää Primen ajan- ja resurssienhallinnan tärkeimmät kalenteritoiminnot. MobiiliKalenteri on kätevä työkalu erityisesti liikkuvan työn tekijöille, miksei muillekin. Moderni ja helppokäyttöinen MobiiliKalenteri kulkee työntekijän mukana ja on käytettävissä käyttöjärjestelmästä riippumatta kaikissa mobiililaitteissa, joissa on internetyhteys. Kalenterin kautta on helppo tarkastella oman kalenterin lisäksi myös kollegoiden ja esimerkiksi seurakunnan tilojen kalenterita. MobiiliKalenterin voi ottaa käyttöön, kun käytössä on Primen ajan- ja resurssienhallinta.

Kalenterisynkronointi

Primen pilvipohjainen kalenterisynkronointi on uudenmallinen synkronointiratkaisu eri kalenterien välille. Kalenterisynkronoinnin avulla kaikkien työntekijöiden kaikki tilaisuudet näkyvät kaikissa seurakunnan käytössä olevissa kalentereissa (Prime, Mobiilikalenteri, Outlook, Outlook-mobiilisovellus ja Teams). Kalenterisykronointi pitää työntekijöiden kaikki kalenterit ajan tasalla automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Se tukee seurakuntien liikkuvaa työtä ja helpottaa Microsoftin työkalujen käyttöä.

Kertakirjautumispalvelu

Kertakirjautumispalvelulla helpotetaan Prime-ohjelmistoperheen käyttöä, sillä Primen eri palveluihin ei tarvita enää erillistä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Kaikki seurakunnan käytössä olevat Prime-palvelut löytyvät saman aloitussivun kautta.

Muut palvelut seurakunnille

Seurakuntatyön tukeminen

Prime ohjelmisto mahdollistaa seurakuntatyön tukemisen erilaisin täsmäratkaisuin ja rajapinnoin. Primestä löytyy toiminnot ajan- ja resurssien, diakoniatyön sekä hautausmaiden hallinnointiin. Unohtamatta Primen kattavia ja käteviä laskutustoimintoja. Primen rajapinnat mm. Kirkkohallituksen järjestelmiin, täydentävät kokonaisuutta helpottaen työn suunnittelua ja säästäen työntekijät tuplatyöltä.

Seurakuntalaisille suunnatut palvelut

Primen sähköisten asiointipalveluiden kautta seurakuntalaiset voivat asioida seurakunnan kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa. On kyse sitten kasteen, vihkimisen, hautaan siunaamisen tai keskusteluajan varaamisesta, ilmoittautumisesta seurakunnan tapahtumiin tai osallistumismaksujen maksamisesta, Primestä löytyy kattavat työkalut seurakuntalaisten asiointiin. Asiointipalveluun kirjautumisessa hyödynnetään Suomi.fi -tunnistautumispalvelua.

Ota yhteyttä

Annemari Toikkanen
Myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 50 543 9221
annemari.toikkanen@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö