Palvelut Seurakunnille Palvelut seurakunnille

Palvelut seurakunnille

Rajapinnat

Primeen on liitettävissä useita käteviä rajapintaratkaisuja seurakuntien käyttämiin muihin järjestelmiin. Rajapintojen tarkoitus on pitää sekä Primessä että muissa järjestelmissä oleva tieto ajantasaisena sekä säästää työntekijöitä tuplatyöltä.

Primeen on liitettävissä seuraavat rajapinnat:

Kirjuri Jäsentietorajapinnan avulla voidaan hakea valtakunnallisesti Kirjurista Primen asiakasrekisteriin yksittäisten, kirkkoon kuuluvien jäsenten ajantasaisia tietoja. Asiakkaiden muuttuneet osoite- ja kuolintiedot ajetaan automaattisesti Kirjurista Primen tietokantaan, joten haetut tiedot myös pysyvät ajan tasalla. Rajapinta mahdollistaa myös Diakoniaohjelmiston Suppean ja Laajan Henkilötietoraportin hakemisen Kirjurista ja liittämisen avustushakemukseen. Hautatoimen ohjelmistossa rajapintaa voidaan hyödyntää vainajahakuna. Tietojen vieminen Kirjuriin rajapinnan kautta on myös olennainen osa rajapinnan käyttöä. Rajapinnan avulla voidaan viedä Kirjuriin esimerkiksi hautaustiedot.

Kirjuri Rippikoulurajapinta mahdollistaa seurakuntakohtaisen ikäluokkahaun tekemisen seuraavan vuoden rippikoululaisista. Rajapinnan avulla voidaan myös viedä Kirjuriin rippikoulujen ja niihin osallistuneiden tiedot suoritusmerkintöjen kera.

KiPa-rajapintojen avulla laskutustietojen siirto Kipan myyntireskontran sekä kirjanpidon ja Primen välillä on vaivatonta ja näin vältytään päällekkäiseltä työltä. Laskujen siirto Primestä Kipan myyntireskontraan tapahtuu päivittäin automaattisesti jättäen aikaa muille taloushallinnon tehtäville. Samoin laskujen maksupäiväpalautteen siirtyminen Kipan taloushallintojärjestelmästä Primeen tapahtuu automaattisesti. Primeen on mahdollista myös tehdä maksumerkintöjä itse. Hautatoimen tarjouslaskutuksen käsittely on helppoa rajapinnan myötä. Hoito- ja hallinta-aikatarjousten viitemaksusuoritukset ladataan Primeen Kipan maksuliikenneohjelmiston kautta. Tarjousmenettelyn kautta muodostuneiden hoito- ja hallinta-aikasopimusten tiedot siirretään Kipan kirjanpitoon rajapinnan myötä. Myös verkkomaksulaskuina maksetut tapahtumien osallistumismaksut siirtyvät KiPan kirjanpitoon sopimuksina.

Kirkkohallituksen tilastot – rajapinta siirtää Primeen syötettyjen, seurakunnan järjestämien erilaisten tilaisuuksien ja kohtaamisten tilastotiedot Primestä automaattisesti Kirkkohallituksen tilastopalveluun.

Lukkari-rajapinnan avulla seurakunnan tapahtumailmoitukset ja ilmoittautumislinkit saadaan siirrettyä Primestä Lukkari-sivuston tapahtumakalenteriin.

Viestintärajapintojen avulla Primestä voidaan lähettää kirjepostia, sähköpostia ja tekstiviestejä seurakunnan asiakkaille sekä työntekijöille.

iPost – laskujen lähetys – rajanpinta mahdollistaa laskujen ja tarjousten lähettämisen asiakkaille Postin palveluiden kautta. Posti toimittaa laskut asiakkaille paperilaskuina ja / tai postin Oma Posti -sovellukseen.

Yritysten verkkolaskutus (Finvoice) – rajapinta tuo Primeen tuen verkkolaskustandardille Fincvoice 3.0 sekä rajapinnan Postin verkkopalveluun, joka välittää verkkolaskut yritysasiakkaille.

Paytrail-rajapinta tulee käyttöön sähköisen asioinnin verkkomaksulasku -palvelun yhteydessä. Rajapinnan myötä asiakkaat maksavat sähköiseen asiointiin viedyt laskut kätevästi Paytralin monipuolisilla maksutavoilla.

RambollFM-hautakarttarajapinta mahdollistaa hautausmaihin, hautoihin, vainajiin ja hautojen hoitoihin liittyvien tietojen haun Primestä Rambollin Hautakarttajärjestelmään.

OptiWatti – lämmityksen ohjaus – Integraatio Primen ja OptiWatin välillä mahdollistaa kiinteistön tilojen automaattisen lämmityslaitteiden säädön perustuen Primen varaustietoihin.

Rajapinnat:
iPost - laskujen lähetys
KiPa–rajapinnat (kirjanpito+myyntireskontra)
Kirjuri Jäsentietorajapinta
Kirjuri Rippikoulurajapinta
Kirkkohallituksen tilastot
Lukkari–rajapinta
OptiWatti – lämmityksen ohjaus
Paytrail-rajapinta
RambollFM-hautakarttarajapinta
Viestintärajapinnat
Yritysten verkkolaskutus (Finvoice)

Ota yhteyttä

Annemari Toikkanen
Myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 50 543 9221
annemari.toikkanen@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö