Seurakuntaforum 28.-29.9.2023 – ilmoittaudu mukaan

Seurakuntaforum 2023

Lähde mukaan Seurakuntaforumiin 2023!

Järjestämme live Seurakuntaforumin 28.-29.9. Lahdessa! Tapahtumapaikkana on Lahden satamassa sijaitseva ihastuttava Bistro Kokka, jonka kokoustiloissa pääsemme sukeltamaan syvemmälle Primen maailmaan. Majoitus- ja illanviettopaikaksi on valikoitunut hiljattain uudistettu Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Liikkumisesta kokous- ja majoitustilojen välillä ei tarvitse huolehtia, sillä olemme järjestäneet bussikuljetukset torstai iltapäiväksi sekä perjantai aamuksi.

Seurakunforum on Primen-ohjelmiston parissa työskenteleville seurakuntien työntekijöille suunnattu koulutus- ja käyttäjätapahtuma, jonka aikana Prime käyttäjät pääsevät kuulemaan Primeen liittyvistä ajankohtaisista asioista, osallistumaan koulutuksiin sekä keskustelemaan muiden käyttäjien ja TSS Primen työntekijöiden kanssa Primen kehittämisestä ja tulevaisuudesta.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Vuoden 2023 Seurakuntaforumin ohjelmaan on valikoitunut laadukkaiden koulutusten lisäksi esityksiä ja keskustelumahdollisuuksia ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista sekä TSS Primen asiantuntijoiden että vierailevien puhujien kanssa.

Voit tutustua tarkemmin Seurakuntaforumin alustavaan ohjelmaan ja esiintyjiin alla olevaa painiketta klikkaamalla. Muutokset ohjelman aikatauluun ja sisältöön ovat mahdollisia.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Seurakuntaforumin ilmoittautuminen on nyt auki. Pääset ilmoittautumaan mukaan Seurakuntaforumiin alla olevan painikkeen kautta.

Hinnat ja peruutusehdot

Seurakuntaforumin hinta on nopeille ilmoittautujille 300 €/hlö, kun ilmoittautuminen tapahtuu 29.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 400 €/hlö. Tämä hinta ei sisällä majoituskuluja ja ne laskutetaan valitun majoituksen perusteella. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoitettuihin hintoihin lisätään alv. 24 %.

Osallistuminen on mahdollista peruuttaa veloituksetta 29.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme koulutuspäivien hinnan kokonaisuudessaan.

Tapahtumapaikka ja majoitus

Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Lahden satamassa sijaitseva Bistro Kokka. Tapahtumapaikkaan liittyvä tarkempi info sekä saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille osallistumisen vahvistusviestissä elokuun aikana.

Olemme varanneet yöpyjille huonekiintiön Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneessa yhden tai kahden hengen huoneissa. Majoituksen hinta on 80 €/hlö kahden hengen huoneessa ja 140 €/hlö yhden hengen huoneessa. Jos yövyt kahden hengen huoneessa, ilmoitathan ilmoittautumislomakkeessa huonekaverin nimen. Huoneiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Nähdään Seurakuntaforumissa!