Tervetuloa TSS Primen Virtuaaliseen Seurakuntaforumiin 4.5.2023!

Prime-ohjelmisto kehittyy ja uudistuu koko ajan sitä mukaan, kun seurakuntien, Kirkkohallituksen ja toimintaympäristön vaatimukset muuttuvat. Tavoitteenamme on auttaa seurakuntia keskittymään perustehtäväänsä ja tuoda digitaalisilla ratkaisuilla helpotusta ja tehokkuutta arjen rutiineihin.

Järjestämme tänä vuonna kaksi Seurakuntaforumia. Virtuaalinen toteutus on nyt toukokuussa ja perinteinen, fyysinen kohtaaminen myöhemmin syksyllä.

Seurakuntaforum on Primen-ohjelmiston parissa työskenteleville suunnattu asiakastapahtuma, jonka aikana pääset kuulemaan Primeen liittyvistä ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden näkymistä.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Virtuaalisen Seurakuntaforumin ohjelman teemana on ”Tulevaisuuden Prime”. Esittelemme useita jo käynnissä olevia sekä potentiaalisia tulevia kehitysmahdollisuuksia. Mukana on myös joukko yhteistyökumppaneitamme kertomassa laajemmin toimialan kehittymisestä.

Alustava ohjelma to 4.5.2023:

09.00    Forumin avaus
09.05    TSS Prime vuonna 2025
09.30    Leirikeskustoiminnallisuuden yhteiskehittäminen
10.00    Haudanhoitojen verkkomaksulaskutus
10.30    Asiakaspalvelu digitaalisesti, Aurora Innovation
11.00    Lounastauko
12.00    Tulevaisuuden Prime ja miten se rakennetaan
12.45    Tilanhallinta ja sähkölukitus, iLoq
13.30    Kahvitauko
14.00    Hautakartat, Geometrix
14.30    Tiedolla johtaminen tulevaisuuden mahdollistajana
15.00    Tilaisuus päättyy

Muutokset ohjelman aikatauluun ja sisältöön ovat mahdollisia.

Tilaisuuden toteutustapa on Microsoft Teams. Lähetämme osallistumislinkin vahvistusviestissä. Seurakuntaforumista on myös mahdollista tilata tallenne ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Seurakuntaforumin ilmoittautuminen on nyt auki. Pääset ilmoittautumaan mukaan Seurakuntaforumiin alla olevan painikkeen kautta.