Kumppaneille

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden IT-alan tai seurakunta-alan toimijoiden kanssa

Haluaisiko asiakkaanne hyödyntää Primeen tallentamaansa tietoa myös teidän ohjelmistossanne tai toisin päin? Prime mahdollistaa helpon integraation organisaation olemassa olevien IT-järjestelmien kanssa. Sovellusrajapintaan pohjautuvan keskinäisen kommunikaation avulla integraatiosta tulee sujuvaa ja yksinkertaista. Primen rajapinnat mahdollistavat sähköisten asiointijärjestelmien, Microsoftin O365-palveluiden sekä taustajärjestelmien, kuten SAP:n ja talousjärjestelmien integroinnin ratkaisuumme.

Ota rohkeasti yhteyttä! 
info@prime.fi

TSS Prime Oy on erityisesti seurakuntien ja julkishallinnon toiminnanohjausjärjestelmiin keskittyvä kotimainen ohjelmistotalo

TSS Prime Oy perustettiin keväällä 2021, kun Innofactor Oyj myi pitkäikäisimmän liiketoimintansa, Primen, Total Specific Solutionsille. TSS Prime jatkaa Prime -liiketoimintaa itsenäisenä yrityksenä, vaalien 20 vuoden perinteitä Prime-ohjelmistoperheen parissa.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut keskustelemaan kanssamme toimittajayhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä.

Markus Meurman
Liiketoimintajohtaja
+358 44 722 6525
markus.meurman@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö