Seurakunnille

Prime Seurakunta on seurakuntien tarpeisiin luotu toiminnanohjaus­järjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä seurakuntien kanssa

Teemme yhteistyötä kymmenien kotimaisten seurakuntien ja seurakuntayhtymien kanssa. Asiakaskuntamme vaihtelee suomen suurimmista seurakuntayhtymistä kaikkein pienimpiin seurakuntiin. Primeä kehitetään eteenpäin nojautuen vahvasti asiakkailta saatuihin toiveisiin ja palautteisiin. Käytämme kehitystyössä yhteiskehittämisen mallia, jossa Primeen tulevat uudistukset ja kehityshankkeet määritellään asiantuntijoidemme johdolla yhdessä asiakkaistamme koostuvan kehitysryhmän kanssa.

Prime Seurakunta helpottaa kirkon työntekijöiden arkea erilaisin seurakuntien työalojen käyttöön suunnitelluin täsmäratkaisuin

Me TSS Primellä uskomme, että työn tehokkuus kumpuaa tyytyväisistä työntekijöistä ja hyvin kulutetusta työajasta. Siksi olemme kooneet Primeen kaikki seurakuntien arjen pyörittämistä helpottavat toiminnot ja rajapinnat. Jos jotain ei Primestä löydy, rakennetaan se sinne yhdessä!

Keskitä seurakuntasi toiminnanohjaus yhteen laajalti käytössä olevaan ohjelmistoon

Primen palvelutarjonta on kattava ja siinä on huomioitu seurakuntien sisäisen työn hallinnoinnin tarpeet. Prime asennetaan Kirkkoverkkoon, joka mahdollistaa erilaiset rajapinnat sekä Kirkkohallituksen että muiden seurakunta-alan toimijoiden järjestelmiin. Primen mobiiliratkaisut tukevat liikkuvan työn tekijöitä tuoden Primen tärkeimmät toiminnallisuudet moderneina palveluina työntekijöiden mobiililaitteisiin. Sähköisen asioinnin kautta Prime palvelee myös seurakuntalaisia, tarjoten seurakuntalaisille mahdollisuuden asioida seurakunnan kanssa mistä ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Ohjelmistot seurakunnille

Seurakuntatyön tukeminen

Prime ohjelmisto mahdollistaa seurakuntatyön tukemisen erilaisin täsmäratkaisuin ja rajapinnoin. Primestä löytyy toiminnot ajan- ja resurssien, diakoniatyön sekä hautausmaiden hallinnointiin. Unohtamatta Primen kattavia ja käteviä laskutustoimintoja. Primen rajapinnat mm. Kirkkohallituksen järjestelmiin, täydentävät kokonaisuutta helpottaen työn suunnittelua ja säästäen työntekijät tuplatyöltä.

Liikkuvan työn tukeminen

Primen mobiilitoiminnot tuovat Primen tärkeimmät toiminnallisuudet kätesi ulottuville, ajasta ja paikasta riippumatta. Tilastoi tapahtumat, selaile kollegoidesi ja seurakunnan tilojen kalentereita tai vastaanota Primen kautta tehdyt tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi.

Seurakuntalaisille suunnatut palvelut

Primen sähköisten asiointipalveluiden kautta seurakuntalaiset voivat asioida seurakunnan kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa. On kyse sitten kasteen, vihkimisen, hautaan siunaamisen tai keskusteluajan varaamisesta, ilmoittautumisesta seurakunnan tapahtumiin tai osallistumismaksujen maksamisesta, Primestä löytyy kattavat työkalut seurakuntalaisten asiointiin. Asiointipalveluun kirjautumisessa hyödynnetään Suomi.fi -tunnistautumispalvelua.

Ajankohtaista

Työntekijöitä tietokoneella

Tilaa tallenne – Webinaari: Katsaus uudistettuun MobiiliPrimeen

Järjestimme huhtikuussa 2024 webinaarin MobiiliPrimen uudistuksista! Saat tilattua webinaarin tallenteen täältä.
Seurakuntaforum 2024

Seurakuntaforum 26.-27.9.2024 – Ilmoittaudu mukaan

Järjestämme Seurakuntaforumin livenä 26.-27.9. Tampereen Solo Sokos Hotel Tornissa. Tervetuloa mukaan!
Kuva hautausmaalta

Tilaa tallenne – Webinaari: Haudanhoitojen verkkomaksulaskutus

Järjestimme maaliskuussa 2024 webinaarin haudanhoitojen verkkomaksulaskutuksesta! Saat tilattua webinaarin tallenteen täältä.

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Primeen tulleista uudistuksista, suunnittelemistamme koulutuksista ja webinaareista, saada vinkkejä Primen käyttöön ja tutustua työntekijöihimme? Jätä yhteistietosi ja tilaa kuukausittain julkaistava uutiskirjeemme!

Uutiskirje

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää seurakunnille tarjoamistamme palveluista? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Annemari Toikkanen
Asiantuntijapalveluiden päällikkö
+358 50 543 9221
annemari.toikkanen@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö