Muille organisaatioille

Prime julkisen tai yksityisen sektorin organisaatioille - asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja

Julkishallinnon toimijoille, kuten kunnille ja eri viranomaistahoille olemme kehittäneet erityisesti ajanvaraukseen pohjautuvia ratkaisuja kattaen mm. laskutuksen ja sähköiset asiointipalvelut.

TSS Prime tarjoaa organisaatiollesi kattavan valikoiman erilaisia tuotteistettuja sekä organisaatiosi tarpeisiin räätälöityjä moduuleita

Moduulit vaihtelevat monipuolisesta varausjärjestelmästä laskutukseen ja toiminnanohjausjärjestelmästä erilaisiin sähköisiin asiointipalveluihin.

Prime on joustava toiminnanohjaus­järjestelmä, joka voidaan mukauttaa ja räätälöidä sopimaan juuri teidän tarpeisiinne

Asiakkaidemme Prime-ympäristöihin on integroitu useita eri tyyppisiä rajapintaratkaisuja, jotka sujuvoittavat järjestelmän käyttäjien päivittäistä työtä. Mikäli liiketoimintanne vaatii erityisratkaisuja valmisohjelmistojen sijaan, rakennetaan ne teille yhdessä! Asiakaskuntamme kattaa useita yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioita.

Ajankohtaista

Seurakuntaforum 2023

Seurakuntaforum 28.-29.9.2023 – ilmoittaudu mukaan

Järjestämme Seurakuntaforumin livenä 28.-29.9. Lahden sataman Bistro Kokassa ja Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneessa. Tervetuloa mukaan!
Prime koulutukset

Syksyn 2023 yleiset etäkoulutukset

Ilmoittautuminen syksyn 2023 yleisiin etäkoulutuksiin on avoinna. Koulutuksia on tarjolla laidasta laitaan kalenterikoulutuksista diakonia-moduulin peruskoulutukseen. Syksyn koulutukset ovat maksuttomia!

Tervetuloa TSS Primen Virtuaaliseen Seurakuntaforumiin 4.5.2023!

Seurakuntaforum on Primen-ohjelmiston parissa työskenteleville suunnattu asiakastapahtuma, jonka aikana pääset kuulemaan Primeen liittyvistä ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden näkymistä.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää tarjoamistamme palveluista? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Annemari Toikkanen
Asiantuntijapalveluiden päällikkö
+358 50 543 9221
annemari.toikkanen@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö