Muille organisaatioille

Prime julkisen tai yksityisen sektorin organisaatioille - asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja

Julkishallinnon toimijoille, kuten kunnille ja eri viranomaistahoille olemme kehittäneet erityisesti ajanvaraukseen pohjautuvia ratkaisuja kattaen mm. laskutuksen ja sähköiset asiointipalvelut.

TSS Prime tarjoaa organisaatiollesi kattavan valikoiman erilaisia tuotteistettuja sekä organisaatiosi tarpeisiin räätälöityjä moduuleita

Moduulit vaihtelevat monipuolisesta varausjärjestelmästä laskutukseen ja toiminnanohjausjärjestelmästä erilaisiin sähköisiin asiointipalveluihin.

Prime on joustava toiminnanohjaus­järjestelmä, joka voidaan mukauttaa ja räätälöidä sopimaan juuri teidän tarpeisiinne

Asiakkaidemme Prime-ympäristöihin on integroitu useita eri tyyppisiä rajapintaratkaisuja, jotka sujuvoittavat järjestelmän käyttäjien päivittäistä työtä. Mikäli liiketoimintanne vaatii erityisratkaisuja valmisohjelmistojen sijaan, rakennetaan ne teille yhdessä! Asiakaskuntamme kattaa useita yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioita.

Ajankohtaista

Prime koulutukset

Kevään 2022 yleiset etäkoulutukset

Ilmoittautuminen kevään 2022 yleisiin etäkoulutuksiin on avoinna. Koulutuksia on tarjolla laidasta laitaan kalenterikoulutuksista diakonia-moduulin peruskoulutukseen.

Virtuaalinen Seurakuntaforum keskiviikkona 17.11.2021

Seurakuntaforum järjestetään tänä vuonna virtuaalisena tilaisuutena. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Primen käyttäjille, avainhenkilöille ja vaikuttajille. Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää tarjoamistamme palveluista? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Annemari Toikkanen
Myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 50 543 9221
annemari.toikkanen@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö