Meistä

TSS Prime Oy on erityisesti seurakuntien ja julkishallinnon toiminnanohjausjärjestelmiin keskittyvä kotimainen ohjelmistotalo

TSS Prime Oy perustettiin keväällä 2021, kun Innofactor Oyj myi pitkäikäisimmän liiketoimintansa, Primen, Total Specific Solutionsille. TSS Prime jatkaa Prime -liiketoimintaa itsenäisenä yrityksenä, vaalien 20 vuoden perinteitä Prime-ohjelmistoperheen parissa.

Tuemme asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään

Eri toimialoja edustavat asiakkaamme käyttävät Primeä resurssivarauksien ja toiminnanohjauksen hallinnointiin. Asiakaskuntamme kattaa kymmeniä seurakuntia sekä yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita. Perustamme kaiken tekemisemme yrityksemme arvoihin, joista välittyy kunnioitus ja vastuullisuus asiakkaitamme, työntekijöitämme sekä yhteiskuntaa ja ympäristöä kohtaan.

Arvomme

Avoimuus

Luottamuksellinen ja pitkäjänteinen asiakassuhde pohjautuu avoimelle vuorovaikutukselle. Uskomme rehellisyyteen pohjautuvaan kumppanuuteen kaikkien asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä työyhteisömme kanssa. Nostetaan kissa pöydälle ja ratkotaan haasteet yhdessä hyvässä ja toinen toistaan kunnioittavassa yhteishengessä.

Asiakaslähtöisyys

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Kuuntelemme, tuemme ja olemme läsnä sekä normaali- että poikkeusoloissa. Pyrimme koko ajan paremmin ymmärtämään asiakkaidemme toimintaa ja kehittämään Primeä eteenpäin hyvässä yhteisymmärryksessä. Prime on asiakkaidemme kanssa toteutettu järjestelmä. Ilman asiakkaitamme, ei olisi Primeä.

Yhdessä tekeminen

Primeä kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa, koko työyhteisön osaamista hyödyntäen. Oli kyse sitten uuden tekemisestä tai vanhan parantamisesta, asiakkaiden tarpeet ja näkemykset antavat parhaan suunnan kehitykselle. Yhdessä tekeminen on osa yrityskulttuuriamme ja se näkyy sekä sisäisessä työssämme että yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Sitoutuneisuus

Sitoudumme olemaan luotettava ja pitkäaikainen kumppani kaikille asiakkaillemme. Liiketoimintamme ydintarkoitus on tukea asiakkaidemme toimintaa, joten ohjelmistokehityksen lisäksi sitoudumme kehittämään myös sisäisiä toimintatapojamme. Työyhteisömme sitoutuneisuus näkyy myös pitkissä työurissa Primen parissa.

TSS Prime toimii työnantajana joukolle palveluhallinnan, asiakasyhteistyön ja ohjelmistokehityksen asiantuntijoita

TSS Prime toimii työnantajana 16 palvelunhallinnan, asiakasyhteistyön ja ohjelmistokehityksen ammattilaiselle. Tiimin vaihtuvuus on ollut läpi vuosien pientä ja joukostamme on kehittynyt tiivis ja luotettava työyhteisö. Kannustava, uuden oppimista tukeva ja avoin ilmapiiri luo puitteet vastuulliselle, idearikkaalle ja tehokkaalle yhteistyölle, jossa hyödynnetään ja arvostetaan erilaisuutta pyrkien kuitenkin yhteiseen päämäärään. Primeläisten pitkäjänteisyydestä ja sitoutumisesta kertoo paljon se, että työyhteisölle on kertynyt yhteensä jo reilusti yli 100 työvuotta Primen parissa!

Tiesitkö meistä?

  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor
  • Sit Amet
Nimi
Nimi
Nimi

Johtoryhmä

Markus Meurman Copyright © Arter Oy 2021

Markus Meurman

Anne -2

Anne Orre

Annemari 2

Annemari Toikkanen

Leo

Leo Häkkinen

Töihin TSS Primeen?

Kiinnostuitko TSS Primestä työnantajana? Meillä saat rinnallesi työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea, sekä ympärillesi Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista. Joustavan etätyömahdollisuuden ja toimivien työkalujen lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut kuten lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit ja erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut. Kuulemme mielellämme lisää, minkälaisella osaamisella voit täydentää joukkoamme.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointi@prime.fi