TSS Primelle uusi liiketoimintajohtaja

TSS Prime Oy

TSS Primen uudeksi liiketoimintajohtajaksi on valittu Markus Meurman.

Tiina Korolainen siirtää nykyiset liiketoimintajohtajan tehtävänsä kesäkuun aikana luottavaisin mielin Markukselle, palatessaan juurilleen vähittäiskaupan tietojärjestelmien pariin.

Markus Meurman: 

”Aloitan TSS Prime Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävässä 1.6.2022. On ilo ja kunnia päästä jatkamaan sitä hyvää työtä, jota yhtiössä on tehty Tiina Korolaisen johdolla jo tähänkin asti.  TSS Prime on yhtiönä kiinnostavan murroksen ääressä. Toisaalta yhtiöllä on pitkäaikaisia perinteitä, asiakassuhteita ja toimintamalleja, mutta toisaalta samaan aikaan rakennetaan uusia käytäntöjä ja kulttuuria koko ajan uudistuen.

Näen, että tässä on paljon mahdollisuuksia syventää yhteistyötä asiakkaittemme kanssa entisestään. Tavoitteena on varmistaa, että Prime tuotteena täyttää ja ylittää asiakkaittemme odotukset sekä vastaa ajankohtaisiin toimintaympäristön vaatimuksiin, esimerkiksi tietoturvan osalta.”

Copyright © Arter Oy 2021

Tiina Korolainen:

”Haluan kiittää näistä kolmesta antoisasta vuodesta Primen liiketoiminnan parissa. On ollut hienoa olla mukana perustamassa uutta TSS Primeä yrityskauppamme jälkeen. Uusi omistaja on osoittautunut loistavaksi asiaksi Primen tulevaisuudelle – pitkäjänteinen, asiakaslähtöinen strategia ja toimintatapa on lisännyt sekä asiakastyytyväisyyttä että työntekijöidemme paloa ja intoa.

Tämän ensimmäisen vuotemme aikana Prime on saanut uuden ilmeen, ja tuotekehitystä on tehty aktiivisesti yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Perustimme Primelle oman asiakastuen, ja sen myötä tukipyyntöjen käsittelyajat ovat nopeutuneet merkittävästi. Näiden ja monien muiden toimenpiteiden myötä olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme.

Päätös oli vaikea, mutta joskus on kuunneltava sydäntään: oma intohimoni on logistiikassa ja kaupan alan tietojärjestelmissä. Olen sydämeltäni asiantuntija, eikä johtajuus oikein koskaan tuntunut omaltani. Nyt kun TSS Primen perustamistyöt ovat valmiit, oli sopiva hetki siirtää Primen vetovastuu Markukselle, joka siirtyy meille sisaryrityksemme palveluksesta. Tämä onkin yksi Primen uuden omistajan vahvuus – sisaryritysten tuki.

Teistä asiakkaista, primeläisistä sekä TSS:n kollegoista jää minulle lämpimät muistot ja monta ystävää.

Oikein hyvää jatkoa teille kaikille,

Tiina”