Seurakuntalaisille suunnatut palvelut

Primen sähköisten asiointipalveluiden kautta seurakuntalaiset voivat asioida seurakunnan kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa. On kyse sitten kasteen, vihkimisen, hautaan siunaamisen tai keskusteluajan varaamisesta, ilmoittautumisesta seurakunnan tapahtumiin tai osallistumismaksujen maksamisesta, Primestä löytyy kattavat työkalut seurakuntalaisten asiointiin. Asiointipalveluun kirjautumisessa hyödynnetään Suomi.fi -tunnistautumispalvelua.

Kasteajanvaraus

Kasteajanvarauksen kautta vanhemmat voivat varata lapselleen ajan kasteeseen. Varausta tehdessä on mahdollista valita, haluaataanko kastetilaisuus järjestää kotona vai seurakunnan tiloissa. Samalla voi varata myös seurakunnan tilan kastekahvien järjestämiseen. Sähköisen ajanvarauksen kautta voi kätevästi valita itselle sopivan kasteajankohdan, nähdä saatavilla olevien pappien aikataulut, sekä tarkastella seurakuntatilojen varaustilannetta.

Vihkiajanvaraus

Vihkiajanvarauksen kautta seurakuntalainen voi varata ajan vihkimiseen tai avioliittoon siunaamiseen. Sähköisen ajanvarauksen kautta voi valita itselle sopivan ajankohdan, nähdä saatavilla olevien pappien ja kanttorien aikataulut, sekä tarkastella seurakuntatilojen varaustilannetta.

Hautaan siunaamisen ajanvaraus

Hautaan siunaamisen ajanvarauksen avulla voi varata ajan hautaan siunaamiseen ja muistotilaisuuteen. Sähköisen ajanvarauksen kautta voi valita itselle sopivan ajankohdan, nähdä saatavilla olevien pappien ja kanttorien aikataulut, sekä tarkastella seurakuntatilojen varaustilannetta.

Henkilöajanvaraus

Henkilöajanvarauksen kautta seurakuntalainen voi varata sopivan tapaamisajan seurakunnan työntekijän kanssa. Ajanvarausjärjestelmässä työntekijä voi itse avata haluamiaan tapaamisaikoja sähköiseen kalenteriin asiakkaiden varattavaksi. Tämä helpottaa oman työn suunnittelua ja tuo näkyvyyttä koko tiimin varaustilanteeseen. Henkilöajanvarauksen voi ottaa käyttöön yhdelle tai useammalle ammattiryhmälle tai jonkin tietyn tyyppisten tapaamisten varaamiseen.

Sähköinen ilmoittautuminen

Sähköisessä ilmoittautumisessa asiakas voi ilmoittautua kaikkiin seurakunnan tapahtumiin yhdessä paikassa. Ilmoittautuja/huoltaja rekisteröityy asiointipalveluun ja ilmoittautuu seurakunnan tapahtumiin, retkiin tai leireihin lomakkeella, jolta ilmoittautumisen tiedot siirtyvät automaattisesti seurakunnan Prime-toiminnanohjausjärjestelmän asiakasrekisteriin.

Verkkomaksulaskutus

Verkkomaksamisessa asiakas voi maksaa esimerkiksi tila- ja pöytäliinavuokrat tai retkien / leirien osallistumismaksut omassa verkkopankissa. Osallistumismaksut voidaan laskuttaa tapahtumakohtaisesti suoramaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai jälkikäteen ilmoittautumisen päätyttyä.

Muut palvelut seurakunnille

Seurakuntatyön tukeminen

Prime ohjelmisto mahdollistaa seurakuntatyön tukemisen erilaisin täsmäratkaisuin ja rajapinnoin. Primestä löytyy toiminnot ajan- ja resurssien, diakoniatyön sekä hautausmaiden hallinnointiin. Unohtamatta Primen kattavia ja käteviä laskutustoimintoja. Primen rajapinnat mm. Kirkkohallituksen järjestelmiin, täydentävät kokonaisuutta helpottaen työn suunnittelua ja säästäen työntekijät tuplatyöltä.

Liikkuvan työn tukeminen

Primen mobiilitoiminnot tuovat Primen tärkeimmät toiminnallisuudet kätesi ulottuville, ajasta ja paikasta riippumatta. Tilastoi tapahtumat, selaile kollegoidesi ja seurakunnan tilojen kalentereita tai vastaanota Primen kautta tehdyt tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Annemari Toikkanen
Myynti- ja markkinointipäällikkö
+358 50 543 9221
annemari.toikkanen@prime.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö